dissabte, 29 de març del 2008

THE MIDNIGHT TRAVELLERS

El proper dia 5 d'abril la banda nord-americana MARAH actuarà als Hostalets de Balenyà en el concert de cloenda de la seva gira europea. Però no vindran sols, abans actuaran THE MIDNIGHT TRAVELLERS, una de les bandes amb més projecció que hi ha ara mateix al nostre país.

Hi ha bandes que fan rock'n'roll i n'hi ha d'altres que són rock'n'roll. D'aquestes últimes destaca THE MIDNIGHT TRAVELLERS. Els seus inicis els situem a cavall entre Barcelona i Palma de Mallorca. L'any 2004 van enregistrar el seu primer EP, Old Rock, New Blood, produït per Álex Vivero i on mostraven sense vergonya tot el seu catàleg d'influències: Led Zeppelin, Blind Melon, AC/DC, Black Crowes, The Who, Guns'n'Roses... Però el camí tot just acabava de començar. La incorporació d'Omar "The Sidney Kid" a la veu els va fer evolucionar convertint-se en una banda més madura i sonant molt més compacta.

I fruit d'aquests anys de feina i molta perseverància, i després de guanyar-se una molt més que merescuda reputació, aquest any 2008 THE MIDNIGHT TRAVELLERS han editat el seu primer CD titulat Uncommon Sense. Un treball molt esperat que ha rebut unes crítiques excel·lents. Eduardo Izquierdo de Mondosonoro ha escrit: "Els Midnight venen a ocupar un terreny desert al panorama del rock'n'roll nacional: el del rock'n'roll disparat a boca de canó". O per exemple Andreu Cunill de Ruta 66 va afirmar que és "la millor formació que he conegut". Val a dir que actualment la banda està presentant el seu nou treball per tot Espanya i el seu directe no deixa absolutament ningú indiferent.

No tenim cap dubte que THE MIDNIGHT TRAVELLERS són el complement ideal per a una gran nit de rock'n'roll. No us els perdeu, descobriu-los, escolteu-los... i mai més us en podreu desenganxar.


Més info de la banda: http://themidnighttravellers.com/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Yo los vi de casualidad, estaban dando un concierto . Ahora creo que terminaré siendo fan de ellos xDD

Sus directos molan muchísimo ^-^