dilluns, 4 de maig del 2009

Qui són els MANEL?

Els MANEL són sense cap mena de dubte el grup revelació de la temporada. El grup es va formar a Barcelona l'any 2005 quan en Guillem Gisbert li va ensenyar al Roger Padilla una cançó. La idea va prosperar i es van incorporar a la formació en Martí Maymó i l'Arnau Vallvé, quedant completat el quartet.

L'explosió de MANEL es va produir gràcies a l'edició del 2007 del concurs Sona 9 on van quedar segons classificats. A partir d'aquí va venir la publicació el 2008 del seu primer treball, Els millors professors europeus, que va convulsionar el mercat català per la seva frescor, les seves lletres i una producció impròpia del treball d'una banda primerenca. Han recollit les millors crítiques i fruit d'això estan fent una extensa i intensa gira de presentació que el proper dia 9 de maig farà parada i fonda a Balenyà.


A tot arreu on toquen pengen el cartell d'entrades exhaurides i per alguna cosa deu ser. No espereu que us ho expliquin i coneixereu, si no la coneixeu ja, una de les bandes més prometedores que hi ha ara mateix al nostre país.


Més info de MANEL: www.myspace.com/gatmanel