dissabte, 25 d’octubre del 2008

Memorable concert d'ELLIOTT MURPHY

Ahir a la nit el comentari era unànim: Elliott Murphy ens havia ofert un grandiós concert de rock'n'roll, un d'aquells que deixa empremta i que es recorda durant anys.

A les 11 de la nit va començar el concert, tres hores d'entrega total per part dels músics i el públic present. I no podem passar per alt la increïble THE NORMANDY ALL STARS, encapçalada per l'Olivier Durand, que van acompanyar l'Elliott Murphy amb una classe, una qualitat i una intensitat molt difícil d'igualar.

Des del K.O.K. volem aprofitar aquestes ratlles per agrair a tots els qui ahir a la nit vau venir al Rockòdrom la vostra assistència i la vostra entrega. No tenim cap dubte que vosaltres sou en bona part responsables de la màgia que ahir a la nit vam viure als Hostalets. Una màgia que podreu recordar tota la vida perquè EL 9 TV va enregistrar el concert i l'oferirà avui a les 22:30h i demà a les 11:30h.

Properament penjarem totes les fotos que ens aneu fent arribar. Us agraïrem molt que no us talleu i les compartiu amb nosaltres i tots els lectors del blog. La nostra adreça de correu és kok94kok@hotmail.com.

Finalment, ens plau anunciar-vos que pel 14 de desembre el K.O.K. ha programat un nou concert. Serà un músic poc conegut però que sorprendrà, i sinó ja ens ho direu, a tots els qui vingueu. El nom? Esteu atents al blog!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Diosssss !!!

No vaig poder anar al Rockòdrom però si vaig estar a La Garriga a la biblioteca de l'Anna. VULL AQUEST CONCERT ENREGISTRSTAT !!! . Pago en carn si fa falta, però vull veure'l !!!!

ELLIOTT ÉS DÉU !!!

Joan

Anònim ha dit...

Ei!!

Doncs a mi m'agrada la vedella. Els bolets ja els aniré a buscar jo. : ))

Anònim ha dit...

Jajajajaj !!

Ok, jo poso la vedella i tu els bolets. Ara amb aquestes pluges mira de portar llenegues que estàn de mort jajaja !!. I un vinito negre català per arrodonir la festa !!

Ahhh, no t'oblides del concert !!

Vinga, vaig a mirar les fotos. :)

Joan

Anònim ha dit...

El concert va ser ENORME!!!

Només una pega: els de fora d'Osona també volem veure la gravació!!! A veure si corre aquest DVD...

Santi