diumenge, 20 d’abril del 2008

Miquel Solà, candidat a osonenc de l'any 2007

Ens omple de satisfacció publicar en aquest blog que en Miquel Solà, en representació del col·lectiu K.O.K., ha estat nomenat candidat a Osonenc de l'any 2007 per El 9 Nou. Aquesta nominació ens ha agafat per sorpresa però no cal dir que ha estat una notícia molt agradable i alhora un reconeixement a la nostra trajectòria.

Dels 60 candidats inicials un jurat en va seleccionar onze, entre els quals s'hi troba en Miquel. El fet de veure el seu nom al costat d'altres de la talla de Pep Poblet, Nando Jubany o Josep Font és un orgull i una gran recompensa per a ell i per a tots els membres del K.O.K.. El guanyador i els cinc finalistes seran triats pels lectors d'El 9 Nou mitjançant una butlleta que podeu trobar en cada edició del diari. Si cliqueu aquí podreu veure la notícia detallada.

Des d'aquí no volem més que agrair a tots i cadascun de vosaltres, els qui heu vingut a algun dels concerts que hem anat organitzant al llarg dels nostres 14 anys d'història, que ens hagueu donat suport i que ens hagueu permès arribar fins aquí. Ja sabeu que el K.O.K. és un col·lectiu organitzador de concerts sense afany de lucre, fem el que fem perquè ens agrada i en gaudim. De tots els concerts n'obtenim la millor recompensa: els vostres comentaris, les vostres felicitacions i la satisfacció de la feina tan ben feta com hem sabut.

Moltes gràcies a tots i us animem a participar en l'elecció independentment del vostre vot.

Ens veiem!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!