dijous, 26 de novembre del 2009

Bill Toms + Phil Brontz en concert

El proper 18 de desembre al Teatre Ateneu d'Els Hostalets de Balenyà el K.O.K. prepara l’alternativa al clàssic sopar d’empresa de Nadal. Els protagonistes de la nostra particular festa seran Bill Toms i Phil Brontz.

Com a ex-guitarrista de JOE GRUSCHEKY & THE HOUSEROCKERS, Bill Toms ha telonejat artistes com Bob Dylan, The Band i Bruce Springsteen. Ara,acompanyat del saxofonista Phil Brontz, en Bill està en plena gira per Europa. Un cop acabi les dates en terres italianes es deixarà caure, per segona vegada, al Teatre Ateneu d'Els Hostalets de Balenyà per presentar el seu últim disc "Spirits, Chaos, and a Troubadour Soul". Una autèntica joia pels amants de Steve Ray Vaughan, Johnny Winter o Bob Seeger.

A partir de les 10 de la nit el teatre s’omplirà d’acords i esbufecs amb regust americà. Cançons on conflueixen rhythm'n'blues, soul, folk i country. Una amalgama d’estils perfectament lligats amb rock de tall clàssic.

Si te’ls vas perdre una vegada, que no torni a passar! Sinó entendrem que estàs obligat a anar al sopar d’empresa, tot i que ja sabem on t’ho passaràs millor...