dilluns, 27 d’octubre del 2008

ELLIOTT MURPHY: galeries de fotos

Estrenem aquesta post amb les excel·lents fotos de l'Adrià Costa pùblicades a la web OsonaTanga. Pots veure-les clicant aquí (si vols conèixer més a fons l'obra de l'Adrià pots fer clic aquí i aquí).

dissabte, 25 d’octubre del 2008

Memorable concert d'ELLIOTT MURPHY

Ahir a la nit el comentari era unànim: Elliott Murphy ens havia ofert un grandiós concert de rock'n'roll, un d'aquells que deixa empremta i que es recorda durant anys.

A les 11 de la nit va començar el concert, tres hores d'entrega total per part dels músics i el públic present. I no podem passar per alt la increïble THE NORMANDY ALL STARS, encapçalada per l'Olivier Durand, que van acompanyar l'Elliott Murphy amb una classe, una qualitat i una intensitat molt difícil d'igualar.

Des del K.O.K. volem aprofitar aquestes ratlles per agrair a tots els qui ahir a la nit vau venir al Rockòdrom la vostra assistència i la vostra entrega. No tenim cap dubte que vosaltres sou en bona part responsables de la màgia que ahir a la nit vam viure als Hostalets. Una màgia que podreu recordar tota la vida perquè EL 9 TV va enregistrar el concert i l'oferirà avui a les 22:30h i demà a les 11:30h.

Properament penjarem totes les fotos que ens aneu fent arribar. Us agraïrem molt que no us talleu i les compartiu amb nosaltres i tots els lectors del blog. La nostra adreça de correu és kok94kok@hotmail.com.

Finalment, ens plau anunciar-vos que pel 14 de desembre el K.O.K. ha programat un nou concert. Serà un músic poc conegut però que sorprendrà, i sinó ja ens ho direu, a tots els qui vingueu. El nom? Esteu atents al blog!!

dijous, 16 d’octubre del 2008

Qui és Elliott Murphy?

Si no sabeu la resposta a aquesta pregunta és que encara no l'heu vist actuar en directe. Aquí teniu un tastet del que us trobareu divendres 24 al Rockòdrom. I si ja l'heu vist, què us hem d'explicar?

Si voleu conèixer la seva trajectòria i discografia completa feu clic aquí. I si voleu saber què se sent en un concert d'Elliott Murphy podeu fer clic aquí.

diumenge, 5 d’octubre del 2008

Concert ELLIOTT MURPHY: informació útil

Arrel de diverses consultes que hem rebut us donarem algunes informacions que us poden ser d'utilitat si veniu a veure el concert d'Elliott Murphy. Val a dir que la majoria estan adreçades a la gent de fora de la comarca, tot i que si teniu pensat venir no estaria de més fer una llegideta.
  1. Els Hostalets de Balenyà és un poble que es troba a uns 40 minuts de Barcelona. Per arribar-hi cal agafar la carretera C-17 (Barcelona-Puigcerdà). Mes info aquí, és l'opció 2.
  2. Al poble hi ha estació de tren però el servei és força deficient. A més, cal tenir en compte que a l'hora que s'acabarà el concert ja no hi haurà servei. Amb els autobusos, tres quarts del mateix. Per tant, malauradament, no us refieu del transport públic per assistir al concert.
  3. El concert es farà al Rockòdrom, que està situat als baixos de l'Ajuntament (carrer de la Pista, s/n).
  4. Si voleu dormir al poble us heu d'afanyar en fer la reserva perquè només hi ha un hostal que s'anomena La Barrica d'en Pep (telèfon 93.882.0178). A Centelles, situat a 5 minuts en cotxe direcció Barcelona, hi ha l'Hostal Santa Coloma. A Tona, situat a 5 minuts en cotxe direcció Vic, hi ha els hotels Aloha i Les 4 Carreteres. I a Vic hi ha l'hotel Ciutat de Vic (cadena NH) i Can Pamplona.
  5. Les entrades pel concert les podeu comprar per internet a la web del Telentrada (feu clic aquí), per telèfon al 902.10.12.12 o a qualsevol oficina de Caixa Catalunya.
  6. Si voleu sopar al poble hi ha diversos bars on fer-ho i als pobles del voltant hi ha bons restaurants. En aquest sentit us recordem que la nostra zona es caracteritza per menjar bé a molt bon preu i per tant us animem a visitar la zona amb calma i gaudir de la nostra gastronomia.
  7. Després del concert, a diferència de moltes sales del nostre país, no hi ha discoteca. Per tant no hi haurà problemes d'horaris i el concert durarà tant com resistiu vosaltres i els músics.

Finalment, volem aprofitar per recordar que el K.O.K. és una entitat que es dedica a l'organització de concerts sense afany de lucre des de 1994. Tot i que el poble és petit, pel nostre escenari han passat músics de la talla de Joe Grushecky, Willie Nile, Bill Toms, Rosendo, Barricada, Los Suaves o un homenatge a Leonard Cohen on van participar artistes de la talla de Jackson Browne o John Cale. Pel que fa a l'Elliott aquesta serà la setena vegada que actuarà al nostre poble.

Si voleu més informació esteu atents a la web i no dubteu en fer-nos arribar els vostres dubtes a kok94kok@hotmail.com.

De moment res més, ens veiem el 24!!