diumenge, 20 d’abril del 2008

Miquel Solà, candidat a osonenc de l'any 2007

Ens omple de satisfacció publicar en aquest blog que en Miquel Solà, en representació del col·lectiu K.O.K., ha estat nomenat candidat a Osonenc de l'any 2007 per El 9 Nou. Aquesta nominació ens ha agafat per sorpresa però no cal dir que ha estat una notícia molt agradable i alhora un reconeixement a la nostra trajectòria.

Dels 60 candidats inicials un jurat en va seleccionar onze, entre els quals s'hi troba en Miquel. El fet de veure el seu nom al costat d'altres de la talla de Pep Poblet, Nando Jubany o Josep Font és un orgull i una gran recompensa per a ell i per a tots els membres del K.O.K.. El guanyador i els cinc finalistes seran triats pels lectors d'El 9 Nou mitjançant una butlleta que podeu trobar en cada edició del diari. Si cliqueu aquí podreu veure la notícia detallada.

Des d'aquí no volem més que agrair a tots i cadascun de vosaltres, els qui heu vingut a algun dels concerts que hem anat organitzant al llarg dels nostres 14 anys d'història, que ens hagueu donat suport i que ens hagueu permès arribar fins aquí. Ja sabeu que el K.O.K. és un col·lectiu organitzador de concerts sense afany de lucre, fem el que fem perquè ens agrada i en gaudim. De tots els concerts n'obtenim la millor recompensa: els vostres comentaris, les vostres felicitacions i la satisfacció de la feina tan ben feta com hem sabut.

Moltes gràcies a tots i us animem a participar en l'elecció independentment del vostre vot.

Ens veiem!!!

dijous, 17 d’abril del 2008

MARAH: els vídeos

Tot seguit us pengem tot de vídeos que hem trobat a YouTube referents al concerts del passat 5 d'abril al Rockòdrom. Properament penjarem totes les fotos que ens han anat arribant. Gràcies per endavant a tots els qui ens heu enviat coses i de passada aprofitem per animar als qui encara no ho hagin fet. L'arxiu que tenim és per nosaltres d'un valor incalculable i el blog és una bona eina per compartir-lo.

Esteu atents al blog!
























diumenge, 6 d’abril del 2008

MARAH + The Midnight Travellers

Impressionant concert el que ahir a la nit va oferir MARAH davant un nombrós públic absolutament entregat. Sens dubte serà un d'aquells concerts llargament recordats i, potser, un dels més internacionals que ha organitzat el K.O.K. doncs hi havia públic de tot Catalunya però també d'Itàlia, Finlàndia, Londres o New York vinguts expressament per a l'ocasió.

L'excel·lent concert de MARAH no ha de fer ombra, però, a la sobèrbia actuació que ens van oferir THE MIDNIGHT TRAVELLERS. Ja no són una banda de futur, ja no són cap promesa: són el present del rock'n'roll del nostre país i ahir a la nit van demostrar que han vingut per quedar-se i per consolidar-se com una gran banda de referència.

Com sempre només podem agrair a tot el públic la seva assistència al concert i la seva entrega.

D'aquí a uns dies penjarem fotografies de totes dues actuacions. Si en vau fer i creieu que són boniques us agrairem que ens les feu arribar a la nostra adreça de correu electrònic kok94kok@hotmail.com perquè les puguem publicar totes.

Esteu atents al blog!

divendres, 4 d’abril del 2008

AVÍS VENDA D'ENTRADES

A les 20:00h hem tancat la venda d'entrades pel canal www.telentrada.com. Si encara no en teniu recordeu que demà podreu adquirir-ne durant tot el dia a la Martulina Divina de Vic i després, com sempre, a la taquilla.

No ens volem fer pesats però recordeu que és l'últim concert de la gira europea i que l'aforament és limitat.

D'altra banda, avui El 9 Nou ha parlat del concert de MARAH i The Midnight Travellers. Podeu llegir l'article aquí.

dimecres, 2 d’abril del 2008

MARAH: fotografies d'Anna Alonso

L'Anna Alonso ens ha obsequiat amb unes excel·lents fotografies del concert que MARAH va oferir a Barcelona el passat dia 1 de març, en un dels primers concerts de la gira europea que els ha portat per 9 països i que acabarà aquest dissabte als Hostalets. És una bona manera d'anar fent boca, de matar el temps d'espera pel que sens dubte serà un dels millors concerts que mai haguem organitzat. I és que una banda d'aquest nivell difícilment tornarà al nostre país tocant en escenaris petits com el nostre.

Recordeu que si encara no teniu entrades les podeu comprar a la web http://www.telentrada.com/ (si cliqueu a l'enllaç de la barra lateral hi anireu directament).

Recordeu que l'aforament és limitat!