dimarts, 26 de febrer del 2008

Qui són els MARAH?

Els Marah són, ara per ara, una de les millors bandes de rock'n'roll que hi ha al planeta terra. I no ho diem nosaltres perquè ens convingui sinó que ho diu Bruce Springsteen, ho diu el U.S.A. Today, ho diu la revista Uncut, ho diu el New York Post... Ens faltaria espai per a recopilar totes les floretes que els crítics musicals del planeta dediquen als seus discos. I si no us ho creieu us convidem a entrar a qualsevol cercador i vosaltres mateixos... Però ai, encara resulta que el punt fort de la banda no són els discos sinó que són els directes o sigui que, sou capaços d'imaginar-vos com poden arribar a ser? No. Impossible. És una experiència que necessita ser viscuda.

ANGELS OF DESTRUCTION és el nou disc de Marah i com no la banda ha sortit a la carretera a fer-ne la corresponent presentació. Ja han voltat per bona part dels Estats Units i ara arriben a Europa on faran una gira de 30 concerts per Espanya, Itàlia, Holanda, Alemanya, Suècia, Noruega, Croàcia, la República Txeca i Anglaterra. I quin creieu que serà el concert número 30? On penseu que es farà el concert de cloenda de la gira? Doncs sí, serà als Hostalets de Balenyà i organitzat pel K.O.K., en un concert que es preveu memorable i únic.

Marah es va formar l'any 1993 i va enregistrar el seu primer disc el 1998. Ja des de llavors tots els crítics musicals consideren que és una banda cridada a assolir grans fites fins arribar al punt de ser aclamada, a hores d'ara, com la millor banda de rock'n'roll del planeta. La seva massa de seguidors no para de créixer allà on actuen i entre ells destaquen l'escriptor Nick Hornby o Bruce Springsteen, que els va convidar a actuar al Giants Stadium de New York i que va col·laborar amb ells al disc Float away with the friday night gods (2002, Artemis Records).

Mica en mica anirem penjant més informació de la banda, així com vídeos perquè els aneu coneixent si encara no n'heu sentit a parlar. D'aquí uns dies també publicarem dades definitives sobre la venda d'entrades. Recordeu que la capacitat del Rockòdrom és limitada o sigui que esteu al cas!!

dimarts, 19 de febrer del 2008